Har man barn så är det samma visa varje år. Nämligen födelsedagen. Denna ska planeras och ofta så gäller samma regler år från år. I alla fall tills barnen blir tonåringar. Om man inte får likadan tårta som året innan så blir det fel.

Som förälder så har man ett ansvar att planera och förbereda födelsedagen på bästa sätt. Det kan vara ganska skönt att man håller på vissa rutiner då det kommer till barnkalas. Då behöver man inte fundera så mycket på vilken tårta som ska bakas detta år utan det går bra att köra på de rutiner som man hade förra året. Det kan dock finnas en fördel att kolla upp om rutinerna inte ska förändra utan att barnet i fråga vill ha det som förra året.

Det kan ju vara så att det finns dekorationer kvar från förra året och man behöver bara komplettera upp lite detta året. Om inte så går det ju att beställa exakt likadan dekoration i år igen. Som med det mesta så gäller det att vara ute i god tid med planeringen så det inte blir stressigt dagen innan kalaset. Se till att tårtan är klar och att alla som ska bjudas har blivit bjudna till årets stora födelsedagskalas.