Children-Music

Musik kan vara stimulerande på många sätt både för barn och vuxna. När det kommer till barnen så finns det bra barnmusik som kan stimulera och lära barnen något, både då det kommer till musiken och till texterna. Bra barnmusik är pedagogik på hög nivå.

Många vuxna kommer ihåg Gullan Bornemark med alla sina fantastiska barnvisor, tidigt gjorde hon skolturnéer som var oerhört uppskattade runt om i Sveriges skolor. Där barnen kunde sjunga med i visor som bland annat Sudda Sudda och Är du vaken Lars. Numer så är det sonen Dan Bornemark som tagit över stafettpinnen från sin mor och producerar och ger ut barnmusik i samma anda som Gullan gjorde. Det händer att Gullan hänger på sin son på olika uppdrag runt om i Sverige.

Att köpa musik idag är enkelt, du kan hitta massor av bra barnmusik till bättre pris online, CDON är ett ställe bland många som säljer musik men även andra produkter som kläder, skor och accessoarer. Använd dig av cdon rabattkod så kommer du billigare undan oavsett om du handlar musik eller kläder.

Du hittar också många bra spellistor på Spotify om du vill lyssna in dig innan du bestämmer dig vad du ska köpa. Genom att lyssna tillsammans med barnen så ser du vilka favoriter de får och kan du utifrån det köpa en CD skiva som ni kan ha hemmavid och spela på kalas eller vid andra tillfällen.